Back to Homepage..
      Introductie Contact Sitemap    
     
 
  Aansprakelijkheid  
  Technisch  
  Brand  
  Motorrijtuigen  
  Ongeval  
Transport
P&I
 
 

Aansprakelijkheidsverzekering

 
Bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is het erg belangrijk dat de dekking zo nauwkeurig mogelijk wordt afgestemd op de hoedanigheid van uw onderneming. De hoedanigheid geeft namelijk een duidelijk omschrijving van uw activiteiten weer. Vaak is de standaarddekking ruim voldoende, maar het kan tot 'gaten' in de risicoafscherming leiden. Met een breed scala van verzekeringsproducten die ieder voor zich gekenmerkt worden door 'maatwerk' is Fidus Risk Managers de ideale partner voor de verzekering van de aansprakelijkheid van MKB-ondernemingen, industrie en vrije beroepsoefenaars.
Industrie specifieke dekkingen

Voor een aantal doelgroepen hebben wij de dekking verder toegesneden op de critical points die men in deze sectoren tegen komt. Het betreft hier: groot bakkerijen, bierbrouwers en afvullers, zuivelverwerkende bedrijven, snoep-, suikerwerken- en chocoladeproducerende bedrijven, cosmetica- en farmaceutica producenten en tabakverwerkende industrie. Verzekerde gebeurtenissen: onvoorziene contaminatie, opzettelijke contaminatie, productafpersing, recall op last van de overheid. Dekking: kosten van recall, bedrijfsstilstand, vervangings- en rehabilitatiekosten, kosten van consultants en losgeld.

Internationals

Ook ondernemingen met vestigingen in het buitenland kan Fidus Risk Managers, via haar wereldwijde netwerk, een passende oplossing bieden voor de (internationale) verzekeringsproblematiek.

Productaansprakelijkheidsverzekering

Voor de productenaansprakelijkheidsverzekering heeft Fidus Risk Managers een unieke dekkingsvorm. Via de Uitgebreide Productenaansprakelijkheidsverzekering, in combinatie met de moderne Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB), bieden wij u een dekking voor financiële schade die afnemers kunnen lijden wegens ondeugdelijkheid van geleverde producten. Een verzekering dus die 'uitstijgt' boven de normale dekking.

Contract- en verzekeringsvormen:
  • doorlopende contracten met 1- tot 5-jarige contracttermijn
  • aflopende contracten ( bijvoorbeeld t.b.v. organisatoren van evenementen )
  • primary-verzekeringen
  • excedent verzekeringen
  • multinationale programma's

 
 
   

Meer weten over Aansprakelijkheidsverzekering?