Back to Homepage..
      Introductie Contact Sitemap    
     
 
  Aansprakelijkheid  
  Technisch  
  Brand  
  Motorrijtuigen  
  Ongeval  
Transport
P&I
 
 

Brandverzekering

 
Theoretisch is het afsluiten van een brandverzekering een eenvoudige zaak. De praktijk wijst echter uit dat het noodzakelijk is om een groot aantal vragen vooraf te beantwoorden. Zoals de vraag of de fundering wel of niet moet worden meeverzekerd, maar ook externe factoren spelen hierbij steeds meer een belangrijke rol. Zo kan een bestemmingsplan of hinderwetvergunning bepalend zijn voor de vraag of al dan niet herbouwd mag worden. Een gefundeerd advies is dan van groot belang.  
Bedrijfsschade  
De gevolgen van bedrijfsschade zijn vaak immens. Uw afnemers zijn helaas snel geneigd naar de concurrent te gaan wanneer door schade levering achterwege blijft of service afneemt. Naast een adequate dekking, is snelheid bij de afwikkeling van een schade hier dan ook meestal nog belangrijker dan bij 'directe schade'. Hoe ernstig bedrijfsschade ook moge zijn, het is een omstandigheid waarbij de specialisten van Fidus Risk Managers zich als een vis in het water voelen en hun waarde ruimschoots bewijzen.  

Goederen en inventaris

 
Bedrijfsmiddelen zijn van het allergrootste belang. Bij schade zullen zij zo vlug mogelijk vervangen moeten worden. Maar wat moet verzekerd worden? Soms is de vervangingswaarde toereikend, maar ook kan het nodig zijn, dat voor de verkoop- of boekwaarde gekozen moet worden. Zijn er goederen ondergebracht op plaatsen buiten de eigen vestiging? Of komt de verzekerde waarde wel overeen met de werkelijke voorraad? Vragen die een nauwgezet risicobeheer en een polis op maat onontbeerlijk maken.  
Preventie  
Fidus Risk Managers kan uw bedrijf preventief doorlichten.  
Verzekerbare risico's:  
  • industriële ondernemingen
  • groothandel
  • detailhandel
  • stichtingen, instellingen, verenigingen
  • gezondheidsinstellingen
  • gemeentelijke overheden

 
 
 
   
 

Meer weten over Brandverzekering?